Новата мания за богатство – криптовалутите

Кой ще е по-напред в опашката и ще вземе най-големия дял?

0
160

Какво са криптовалутите и как те се развиха като страничен продукт на цифровия кеш?

Малко хора знаят, но криптовалутите се очертават като страничен продукт на друго изобретение. Сатоши Накамото, неизвестният изобретател на Bitcoin, първата и все още най-важна криптовалута, никога не е имала намерение да измисля валута.

В съобщението си за Bitcoin в края на 2008 г. Сатоши заяви, че е разработил „Система за електронна парична система“ (Peer-to-Peer Electronic Cash System).

Целта му е да измисли нещо, което много хора не успяват – да създадат цифрови пари.

Биткойн е ново поколение валута, при която липсва централен орган, което прави излишни всички финансови посредници и няма риск за споделяне на лични данни.

Биткойн работи с безпрецедентно ниво на прозрачност, на което повечето хора не са свикнали.

Всички биткойн транзакции са публични, проследими и се пазят постоянно в мрежата на Биткойн.

Биткойн адресите са единствената информация, която се ползва, за да се определи къде са разпределени биткойните и къде се изпращат. Тези адреси се създават от портфейлите на всеки потребител. Всеки портфейл е защитен с частен ключ.

Как да бъдем финансово независими в 21 век? Според редица експерти най-бързият за това начин е чрез инвестиции в криптовалути. Ако се интересувате от инвестици в криптовалути, но сте начинаещ в тази област и искате насочващо обучение от топ експерт в сферата на криптовалутите, ви каним да се включите в първият практически курс в Training Academy на тема: „Как да търгуваме успешно криптовалути“.

 

СПОДЕЛИ
Вергиния Къшева-Накова е маркетинг и бизнес консултант, сертифициран коуч и треньор на ефективни екипи. Провежда тренинги и консултира компании в България, Румъния, Македония и Русия. Работи с водещи български компании, за подобряване на бизнес процесите, техните резултати чрез създаване на по-добра комуникация в и извън екипа, изграждане на маркетинг кампании и вътрешни тренинг програми за развитието на служителите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here