Предприемач-призваниe или професия

0
136

С времето все по-голяма популярност набира професията „предприемач“. За много тя е идея, емоция и мечта. Добрата новина е, че все повече събират смелост и рискуват да я превърнат в своя.

Без съмнения тя крие редица заплахи, но всяка възможност, която печели, със сигурност си заслужава. Когато човек е открил своето нещо, влага в него цялото си сърце и работи усилено, резултатите не закъсняват.

Но за жалост зад успелия предприемач не стои само една голяма идея и перфектно разработен бизнес план. Светът се променя прекалено бързо, за да разчитаме на нещо, което сме сътворили през изминалия ден. За да оцелеем, ние трябва да се променяме заедно с него.

Успешният бизнес далеч не се крепи само идеалния продукт и(ли) услуга, които предлагаме. Неговата движеща сила е умният предприемач, който притежава огромен набор от различни знания и умения, и не на последно място- знае кога и как да ги използва.

Твърдението, че предприемачът се ражда такъв, е само донякъде правилно. Истината е, че човек от самото начало е воден от силна страст за постигане на лично свои успехи, като всичко останало се учи и надгражда с опита и времето.

АКАДЕМИЯ ЗА БИЗНЕС УМЕНИЯ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО обединява на едно място всичко необходимо на добрия предприемач, като дава възможност на участниците в нея да развият напълно своята сила и идея за успех. Модулите от Академията са посветени на различна сфера от дейността на всеки собственик на бизнес и в рамките на тяхното провеждане имате възможност да се запознаете с най-полезните инструменти за спечелване на бързи победи.

Нещото, което придава още по-голяма стойност на АКАДЕМИЯ ЗА БИЗНЕС УМЕНИЯ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО  е възможността за лична среща и разговор с едни от най-успелите бизнес лидери в България. Във всяка една тема от програмата, участие ще вземат доказали се мениджъри и собственици на бизнес, които ще разкажат за своите малки спечелени битки, големи загуби и огромни победи, за съветите, които никога не са чули, за трудностите по пътя, за съмненията и силната мотивация.

Безценно е това, което можете да научите от лидерите в едни от най-бързоразвиващите се области от пазара не само в България, а в целия свят. Чуйте през какво са преминали и какви са очакванията им за развитието на цялостната картина. Научете тайните на пазара и почерпете ценни съвети от най-добрите!

 

СПОДЕЛИ
Вергиния Къшева-Накова е маркетинг и бизнес консултант, сертифициран коуч и треньор на ефективни екипи. Провежда тренинги и консултира компании в България, Румъния, Македония и Русия. Работи с водещи български компании, за подобряване на бизнес процесите, техните резултати чрез създаване на по-добра комуникация в и извън екипа, изграждане на маркетинг кампании и вътрешни тренинг програми за развитието на служителите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here